Testimoniale

Veselie, volei, voluntariat

Imi amintesc cu drag si destul de multa veselie de CNIH, mai ales de colegii isteti si simpatici, pauzele in care jucam volei, priviri indragostite aruncate pe furis, pregatirile pentru olimpiada de franceza sau uniforma de care incercam mereu sa scapam. Atunci am inceput sa fac voluntariat si ma bucur ca ani mai tarziu am… Citește mai mult „Veselie, volei, voluntariat”

Andreea Hagiu
Formatoare

Ani de liceu

Chiar dacă pare un clișeu, am să încep prin a-mi mulțumi mie că am ales Hașdeu ca primă opțiune de admitere. A fi elev aici este una dintre cele mai mari realizări ale mele. Cele mai frumoase momente le-am petrecut ori în liceu, ori alături de prietenii din liceu. M-am format ca om, am învățat… Citește mai mult „Ani de liceu”

Lepădatu Andreea Gabriela
Facultatea de drept
Cadru militar

CNIH, infinit…

Aș putea începe să scriu despre ce mi-aș dori sau aș putea să fiu și, la fel de bine, aș putea să scriu despre ce am fost și nu voi mai fi niciodată. Dar de ce să mă gândesc la un trecut, pe care nicio fărâmă de regret nu îl poate schimba, sau la un… Citește mai mult „CNIH, infinit…”

Ana Badea

În loc de „la revedere” 😍

Nu știu alții cum sunt (parafrazez și eu – este deja un obicei social – zeul literar al copilăriei mele dintotdeauna), dar eu am venit în acest liceu în primul rând pentru temeinica mea întâmplare, și dacă s-ar fi adăugat și altele, cu atât mai bine… De când am trecut pragul școlii pentru prima oară,… Citește mai mult „În loc de „la revedere” 😍”

Emanuela Ioniță
Universitatea Națională de Muzică București; Facultatea de Istorie - Universitatea București