Ani de liceu

Chiar dacă pare un clișeu, am să încep prin a-mi mulțumi mie că am ales Hașdeu ca primă opțiune de admitere. A fi elev aici este una dintre cele mai mari realizări ale mele. Cele mai frumoase momente le-am petrecut ori în liceu, ori alături de prietenii din liceu.
M-am format ca om, am învățat ce e bine și ce e rău și am ales că întotdeauna să fiu eu, exact așa cum sunt.
Recunosc, la început nu mi-a fost ușor, am trecut prin diferite experiențe care la acel moment arătau de parcă viața se termină.
Bineînțeles, nu a fost așa, totul s-a terminat cu bine, iar eu am dobândit acea încredere de sine de care aveam mare nevoie.
Pe de altă parte, profesorii ne-au acordat oricând sprijin, au fost alături de noi și ne-au susținut alegerile.
Am avut atât de multe momente frumoase de-a lungul a celor 4 ani, încât nici nu pot selecta câteva dintre acestea.
Toate ascultările la limba română, scenetele la limba engleză, testele a câte 4 ore la istorie, toate au contribuit la formarea noastră.
La geografie, pe lângă faptul că am învățat, am câștigat un bun prieten, pe domnul profesor Cîrciumaru, un profesor deosebit, un adevărat om printre oameni.
Pentru mine, orele de istorie cu domnul profesor Cristea erau adevărate povești care nu mi-aș fi dorit să se termine. Paralela trecut-prezent-viitor a reușit să îmi fixeze repere clare și opinii bine definite.
Ar fi multe de zis despre fiecare profesor în parte, dar un lucru e sigur: fiecare profesor, fiecare materie ne-a format ca „cetățeni ai cetății”.
Atunci când nu știu cine sunt sau ce vreau să fac, îmi amintesc de mine, acea persoană caldă și deschisă din liceu.
Îmi amintesc că pentru orice problemă există o soluție, lumea nu se sfârșește, chiar dacă în ultima vreme am trecut cu toții prin momente grele.

Ps: fratele meu termină anul acesta clasa a8-a și își dorește să să vină tot la Hasdeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *